scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Κακό Συναπάντημα band & Fundracar soundsystem // 4.11


Φωτογραφία του χρήστη MODU.
Το Kako Synapantima παρουσιάζει το νέο δίσκο με τίτλο "Πωλείται".
Opening and After Party : FUNDRACAR SOUNDSYSTEM !
Στο MODU (Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, Αθήνα)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
• 7€ ( Προπώληση - Περιορισμένη διάθεση 100 εισητήρια εώς 31/10)
• 10€ (Προπώληση - Ταμείο)

:: Album ΠΩΛΕΙΤΑΙ ::

Το Album "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" αποτελεί ουσιαστικά την έβδομη δισκογραφική δουλειά της μουσικής κολεκτίβας κακό συναπάντημα. Σε αυτό το album ακούμε 10 κομμάτια σε soundsystem version, σε διάφορα στιλ επάνω στη reggae και στην dub. Ethnic reggae, roots samples και dub σημεία δεμένα με ελληνόφωνο reggae και raggamufin. Στιχουργικά προσπαθεί να θυμίσει στον ακροατή ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Πνευματική άνθιση, απαξίωση στο σύστημα. Περιγράφει επίσης με κριτική αλλά και καυστική σάτιρα τα γεγονότα που έφεραν την κοινωνικοπολιτική κατάσταση στο σημείο διάλυσης του κοινωνικού ιστού.
Παραγωγή, στίχους, φωνητικά, ρυθμική κιθάρα επιμελείται ο Στέργιος Μελιδονιώτης (Ste), κιθάρες ο Steve Dickins, ενώ σε κάποια κομμάτια backing vocals κάνει η Βικτόρια Δανιηλίδου, και παίζει μπάσο η Κατερίνα Δεληγιάννη.
Η ηχογράφηση, το mix και το mastering έγιναν στο studio 10 στον Χορτιάτη την άνοιξη του 2017.
Κυκλοφόρησε στις 1/8/17 σε cd σαν ανεξάρτητη παραγωγή σε περιορισμένα αντίτυπα.


**** Kako Synapantima ****

Το Κακό Συναπάντημα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 σαν low bap grup ύστερα από την συνένωση 2 συγκροτημάτων, των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες). Τον Σεπτέμβριο του 2002 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος με τίτλο "Το κακό συναπάντημα" από το ανεξάρτητο label "Octagon" και την Freestyle Productions. Είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος σε κυκλοφορία από συγκρότημα της επαρχίας στην χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.
Οι επιρροές από την reggae και την dub, καθώς και η δημιουργία της μπάντας έφεραν τον δεύτερο δίσκο με τίτλο "Κακό συναπάντημα" το 2008 . Ανεξάρτητη παραγωγή όπως και όλα. Είναι ο πρώτος ελληνόφωνος reggae δίσκος.

Το 2012 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος "Pressureality", ενώ το 2014 ο τέταρτος "Children".
Το 2015 και το 2016 κυκλοφορούν οι δίσκοι concept "Babylon" και "The Taleporians", ενώ το 2017 ο δίσκος "Πωλείται", σε soundsystem versions που αποτελεί την 7η δουλειά του σχήματος.
Το συγκρότημα έχει κάνει από το 2001 ως σήμερα εμφανίσεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, σε συναυλιακούς χώρους, bars, festival κλπ. Επίσης έχει κάνει support σε καλλιτέχνες και μπάντες του εξωτερικού (Mykal Rose, Groundation, Dub incorporaton, Asian Dub Foundation, Panda Dub κ.α.)
Links :
https://www.facebook.com/kakosynapantima/
https://kakosynapantima.bandcamp.com/

*** FUNDRACAR SOUNDSYSTEM ***
Ολη η μέθη και η έκσταση της σκηνής πλαισιωμένη απο μουσικές που προκαλούν δονήσεις. reggae, dub, dubstep, drum n bass, jungle και acid rave μουσικά πανδαιμόνια. we come in peace -- we leave in pieces
Links :
https://www.facebook.com/Fundracar-Official-175535419152944/

MODU (Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, Αθήνα)
Facebook : https://www.facebook.com/moduvenue/
Email : kontakt@modu.gr
Tel : +30 698 5964483